vrijdag
05 jun
2020
De Dagcamping
De Bijlen 6, 2406   Alphen aan den Rijn

Event info

Alphen maakt zich in het weekend van 5 t/m 7 juni 2020 weer op voor één van de grootste evenementen in de regio; het Zomerspektakel aan het Meer. Vrijdag 5 juni om 16.00 uur gaat het terrein open en om 17.30 uur gaat het spektakel van start. Het evenement wordt gehouden op het T-steiger terrein naast de Zegerplas. Dat wordt weer drie dagen genieten van heerlijke muziek, sport, spel en natuurlijk lekker eten en drinken! 

Artiesten
We trappen af met Nederlands en een van ’s werelds oudste rockband(s), de Golden Earring. Met hun muziek zijn hele generaties grootgebracht en de mannen knallen nog steeds op het podium. Wie kent hun wereldhits When the Lady Smiles, Radar Love en Twilight Zone niet? Met meer dan 60 hits op hun naam is meezingen niet moeilijk.

Daarna volgt André Hazes. Naast bekende nummers uit het repertoire van zijn vader, scoort hij zelf ook dikke hits met Leef, Ik leef mijn eigen leven en Wie kan mij vertellen. Inmiddels heeft André een Edison op zak en zingt hij het dak eraf in Ahoy. Met André op het podium wordt het zeker een feestje!

Tussen de optredens van deze topartiesten door kan je een uur lang lekker uit je dak gaan op onze supervette Summer Vibes. Wie er dan op het podium staan, houden we nog even voor ons, maar dat het vet wordt, staat nu al vast!

Helaas mogen we onze afsluiter van de avond nog niet prijsgeven. Wat we wel kunnen vertellen is dat ze voor de derde keer op het podium van Zomerspektakel staan en dat we daar heel erg trots op zijn. Dat het weer een knaller van een afsluiter wordt, staat nu al vast!

De avond wordt gepresenteerd door vriend van de show, Xander de Buisonjé.

Early Bird tickets
Op zaterdagmorgen 2 november start tussen 08.00 en 10.00 uur de voorverkoop met Early Bird tickets. Deze zijn alleen te koop bij de fysieke verkooppunten voor slechts € 32,50 per stuk inclusief handling- en administratiekosten. Na 10.00 uur worden de kaarten ook online verkocht en geldt de reguliere prijs van € 37,50.

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld