vrijdag
03 jun
2022
De Dagcamping
De Bijlen 6, 2406   Alphen aan den Rijn

Event info

Alphen maakt zich in het weekend van 3 t/m 5 juni 2022 weer op voor één van de grootste evenementen in de regio; het Zomerspektakel aan het Meer. Vrijdag 3 juni om 16.00 uur gaat het terrein open en om 17.30 uur gaat het spektakel van start. Het evenement wordt gehouden op het evenemententerrein ter hoogte van de T-steiger naast de Zegerplas. Dat wordt weer drie dagen genieten van heerlijke muziek, sport, spel en natuurlijk lekker eten en drinken! 

Artiesten
Op vrijdag 3 juni 2022 heeft Zomerspektakel aan het Meer een dijk van een line-up. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Snelle, met zijn nieuwe band ‘de lieve jongens’, waardoor ook een jonger publiek wordt aangesproken. Na Snelle staat Anouk op het podium waarbij ze ongetwijfeld haar nieuwe song ‘Going for the kill’ zal spelen. Een nummer dat juist in coronatijd vele raakten. Zoals eerder aangekondigd speelt Kensington die avond ook. Sterker nog zij sluiten de avond knallend af. Dit wordt namelijk een uniek optreden, zeker nu frontman Eloi Youssef Kensington onlangs aangaf de band in november te gaan verlaten. Kortom een topavond die je niet mag missen.

 

Tickets online te koop

Vanwege corona zijn de kaarten alleen online via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en www.Alphens.nl. Heb je je tickets van 2020 nog, dan kun je deze gewoon gebruiken voor 2022. En voor degene die nog geen ticket heeft, wees er snel bij. Er zijn voor 2022 maar een maximaal aantal van 5000 kaarten beschikbaar. De tickets zijn 45 euro per stuk inclusief administratie- en transactiekosten.

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld