vanaf

maandag
07 sep
2020

Tot en met

zondag
04 okt
2020
Nieuwe Sloot
President Kennedylaan 1, 2402 NZ   Alphen aan den Rijn

Event info

Nieuwe Sloot is een mooie locatie om actief te sporten, gezellig te recreëren en natuurlijk mensen te ontmoeten. Het centrum heeft 12 (tennis)binnenbanen, 14 (tennis)buitenbanen, 10 squashbanen, 1 intaractive Squashbaan, 1 padelbaan, 1 fitnessruimte, vergaderruimten en een uitgebreide horecagelegenheid.

Met squash ben je binnen een maand weer topfit. Terug van vakantie? Koop dan nu je vouchers via Alphens.nl en maak kennis met onder andere onze interactive Squashbaan (waar sport en gamen in samenkomen!). En wil je een maand werken aan je fitheid? Neem dan ons kennismakingsarrangement squash inclusief les af. Een betere en laagdrempelige manier om kennis te maken met een sport is er niet.

#Alphensportweerbinnen #HeelAlphenSquasht

Aanbod:
Interactief squashen – een voucher van € 15,00 (ter waarde van € 22,50)
interactiveSquash biedt voor gevorderden en vooral de beginnende squasher prachtige mogelijkheden om het spelletje squash intenser te beleven. Deze unieke innovatie legt de basis voor de interactieve sport van de toekomst. Interactive squash is een Wii spelcomputer in het groot, waarmee je ongemerkt flink aan je conditie werkt. Sporten met een grote glimlach op je gezicht; wie wil dat nou niet? Met een voucher van € 15,00 sta je 45 minuten op de interactiveSquash-baan. Tijdens deze reservering maak je vrij gebruik van onze leenrackets; een balletje kan je ter plaatse aanschaffen.

Een maand onbeperkt squashen - Vouchers à € 25,00 p.p. (af te nemen per duo)
Met het arrangement Squash4 2 maak je samen met een vriend(in) één maand lang kennis met squash. Bij dit arrangement mag je een maand onbeperkt vrijspelen. Is de interactive Squashbaan vrij? Dan kun je ook op deze unieke baan zonder meerkosten spelen! De trainer staat voor jullie klaar om tijdens de inbegrepen les jullie op weg te helpen. Tijdens deze maand maak je vrij gebruik van onze leenrackets; een balletje kan je ter plaatse aanschaffen.

Reserveren:

Bel 0172 74 84 94 en reserveer jouw interactive Squashbaan of regel een squash4 2 arrangement.

NAW-gegevens:
Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot
President Kennedylaan 1 (je kunt het beste navigeren op: Kees Mustersstraat)
2402 NZ Alphen aan den Rijn
telefoon: 0172 – 74 84 94
info@nieuwesloot.nl
www.nieuwesloot.nl

Bijzonderheden:
De banen van Nieuwe Sloot zijn alleen toegankelijk met sportschoenen. Zorg ervoor dat je sportschoenen een niet te grof profiel hebben, schoon zijn en geen zwarte strepen achterlaat.

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld