vanaf

maandag
07 sep
2020

Tot en met

zondag
04 okt
2020
De Loods
Louis Pasteurweg 5 (De Loods), 2408 AH   Alphen aan den Rijn

Event info

‘Van training wordt je lichaam sterker. Door een gezond voedingspatroon geef je je lichaam energie. De combinatie ervan verandert je levensstijl.’

Bij Sylvester PT kun je terecht voor personal training op maat. Wij hanteren geen standaard trainingsschema’s maar we gaan op een professionele manier aan de slag op jouw tempo. Met ons unieke trainingsconcept zorgen wij er samen voor dat we jouw doelen bereiken.
Ook bieden wij verschillende groepslessen aan: Bootcamp, Core Stability & Mobility, Outdoor Boxing en de unieke Tire Workout. Samen sporten motiveert, het zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt en het maakt het sporten leuk! Het buiten sporten levert je vele gezondheidsvoordelen op, zoals een betere zuurstofopname, een goed humeur en verlaging van stress.
Al onze trainingen zijn toegankelijk voor sporters van elk niveau: iedereen is welkom!
Ben jij klaar om je beter, fitter, gezonder en mentaal en fysiek sterker te voelen?

Get strong with Sylvester PT!

Aanbod

Gegevens t.b.v. reservering:

Bij Sylvester PT werken wij met reservering voor groepstrainingen. Deze trainingen kun je reserveren via www.sylvesterpt.nl/groepslessen, via mail: info@sylvesterpt.nl of via tel. nr. 06-15494091. Reserveren voor een personal training kan via mail: info@sylvesterpt.nl of via tel. nr. 06-15494091.

NAW gegevens:

Sylvester PT
Louis Pasteurweg 5 (De Loods)
2408 AH Alphen aan den Rijn
06-15494091
info@sylvesterpt.nl
www.sylvesterpt.nl

Bijzonderheden:
Onze trainingen vinden plaats op diverse locaties in Alphen aan den Rijn, zoals het Bospark, het Europapark en De Loods. Kijk op www.sylvesterpt.nl voor de actuele lestijden en locaties.

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld