vanaf

maandag
07 sep
2020

Tot en met

zondag
04 okt
2020
Yogatreasure
Antonie van Leeuwenhoekweg 17, 2408 AL   Alphen aan den Rijn

Event info

Yogatreasure is een prachtige school voor yoga aan de rand van Alphen aan den Rijn en op steenworp afstand van het centraal station. Ruim, sfeervol en sprankelend van energie, is dit de plek voor een ware yoga community. Ingericht om je thuis te voelen. Lessen van beginners tot gevorderden, inspirerende workshops en alle dagen lessen, hiermee ben je verzekerd je het hele jaar door ontspannen te voelen en onthaast.

Het aanbod tijdens de actieweken

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk! De les(sen) of workshop kan je reserveren via www.yogatreasre.nl. Klik op ‘reserveer je les’, je komt dan in het boekingssysteem van Yogatreasure. Je kiest bij ‘abonnementen’ één van bovenstaande acties. Je vult je gegevens in en daarna kan je de les(sen) of workshop gaan reserveren. Bij vragen stuur een mailtje naar info@yogatreasure.nl of bel 06 48068805

NAW gegevens

Yogatreasure
Antonie van Leeuwenhoekweg 17
2408 AL Alphen aan den Rijn
06 48068805
info@yogatreasure.nl
www.yogatreasure.nl

Bijzonderheden:

Hier vind je alle informatie voor je eerste les of workshop. Lees ook de informatie over de maatregelen omtrent Covid-19…. Verder heb je een Big Smile nodig, want yoga is heerlijk! En het allerbelangrijkste is: GENIET!

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld