donderdag
09 mrt
2023
Wet ’n Wild
Sportlaan 5, 2406 LD   Alphen aan den Rijn

Event info

LE VINGO: Bingo en wijn voor Stichting Kakelbont.

Wegens groot succes organiseert Ladies’ Circle 53 opnieuw deze bingoavond bij Wet ’n Wild. De volledige opbrengst van de bingo gaat naar Stichting Kakelbont.

De ladies van LC53 nodigen alle dames van harte uit voor deze te gezellige avond! Win fantastische prijzen zoals een personal training, een dinerbon, een gezichtsbehandeling en nog veel meer! Tussen de bingo door is er een loterij met nog meer prijzen en livemuziek door de heren van Helemaal TOP! 

Ladies only!

Stichting Kakelbont

Bert en Merlijne runnen samen al bijna 18 jaar met veel liefde en passie Huize Kakelbont. Naast hun eigen kinderen, wonen er gemiddeld acht andere kinderen in Huize Kakelbont. Deze kinderen kunnen, door allerlei verschillende omstandigheden, niet thuis wonen. Huize Kakelbont biedt deze kinderen een (tijdelijk) warm nest.

Bert en Merlijne hebben in hun hart en in hun huis ruimte voor kinderen die hulp nodig hebben. Om tot een goed resultaat te komen is financiële hulp noodzakelijk. Het realiseren van de gewenste optimale opvangruimte en alles wat daarbij komt kijken vergt de nodige investeringen. 

Er is in Nederland een ernstig tekort aan crisisplaatsen en vooral aan plaatsen waar een kind acuut terecht kan. Er zijn weinig 24 uurs beschikbare plekken waar kinderen in noodsituaties naar toe gebracht kunnen worden en zeker weinig plekken waar broertjes en zusjes niet gescheiden hoeven te worden maar bij elkaar mogen blijven wonen. Huize Kakelbont wordt vaak gebeld met de vraag of zij plek hebben voor meerdere kinderen uit één gezin en daar maken zij zich hard voor. Kinderen die bij Huize Kakelbont wonen komen veelal uit een chaotische leefsituatie en zijn vaak bang, onzeker en verdrietig. Het bieden van veiligheid, zekerheid en structuur brengt rust in het leven van het kind.

 

‘Ieder kind verdient een fijn thuis, maar als dat binnen hun eigen huis niet kan, proberen wij ze dit te bieden.’

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld