vanaf

dinsdag
12 mei
2020

Tot en met

donderdag
18 jun
2020
mondkapjes bij je thuis
p.o. box 138, 2400 AC   Alphen aan den Rijn

Event info

Uw bestelling wordt aan huis bezorgd via postnl. Mocht u de kapjes op willen halen? dit kan iedere woensdag op de Vorkweg 3 in Alphen aan den Rijn. Neemt u dan wel uw betaalbewijs mee? Mocht u af willen halen geef dit dan duidelijk aan in het opmerkingenveld. Anders worden de kapjes netjes bezorgd.

Vanaf 1 juni moeten mensen die gebruikmaken van het openbaar vervoer mondkapjes dragen. Wil jij een voorraad inslaan? Bestel dan deze comfortabele en ademende mondkapjes.

Het gaat om zogenaamde FFP1 mondkapjes. Deze mondkapjes zijn gecertificeerd volgens de Europese FFP1 classificatie en beschermen de luchtwegen optimaal tegen besmette lucht, fijnstof, dampen, nevels, virussen en bacteriën. Het FFP1 masker behoort tot de gemiddelde categorie beschermingsmaskers en heeft een efficiëntie van 94%. De zijkantlekkage. Dit masker wordt onder andere gebruikt wanneer er sprake is van een epidemie, zoals in het geval van corona.

Ze zijn niet alleen comfortabel en ademend, maar ook hygiënisch doordat het masker de in te ademen lucht filtert en het gezicht omsluit. Het ontwerp en de neusclip op het masker zorgen ervoor dat deze goed aansluit rondom je mond en neus. Ook is het mondkapje licht van gewicht en heeft het een groter huidcomfort door de zachte binnenkant. Daarbij is het mondkapje snel op te zetten, biedt het optimaal draagcomfort en hoog comfort met een stoffilterklasse van P1.

De mondkapjes worden bij jou thuisbezorgd door PostNL bij het door jou opgegeven adres. 

FFP1 Mondkapje | FFP1

Comfortabel en ademend mondmasker.
Zijn hygiënisch per 50 stuks apart verpakt.

Het masker filtert de lucht uit in te ademen lucht en omsluit het gezicht.

Het ontwerp en de neus clip op het masker zorgt er voor dat deze goed aansluit rondom je mond en neus.

FFP1 mondkapjes zijn gecertificeerd volgens de Europese FFP1 classificatie en beschermt de luchtwegen optimaal tegen besmette lucht, fijnstof, dampen, nevels, virussen en bacteriën

Dit mondkapje is licht van gewicht en heeft een groter huidcomfort door de zachte binnenkant. 

• Gevormd
• Snel op te zetten
• Optimaal draagcomfort
• Hoog comfort met een stoffilterklasse van P1

FFP1 masker: Is de gemiddelde categorie bescherming maskers en heeft een efficiëntie van 94%. Dit masker wordt o.a. gebruikt wanneer er sprake is van een epidemie, zoals Corona

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld