vrijdag
15 dec
2023
Adventskerk
Julianastraat 69, 2405 CG   Alphen aan den Rijn

Event info

In december staat alweer de 5e editie van de Gospel & Soul Night in de Adventskerk gepland. Met een ongekend breed repertoire bestaande uit traditionele gospelsongs, wereldberoemde soul hits en bekende musical- en popsongs, zorgt Elijah voor een onvergetelijk optreden.

Elijah brengt opzwepende muziek waarbij niemand stil kan blijven zitten. Souldiva Shirma Rouse zal hier nog een schepje bovenop doen!  Shirma’s rijke, krachtige en soulvolle stem maakt haar een van de populairste zangeressen van Nederland. Zij is bekend geworden door haar werk als achtergrondzangeres bij onder andere Anouk, Chaka Khan, Michael Bolton, Candy Dulfer en Henny Vrienten. Shirma heeft vier albums uitgebracht en haar derde album, “Shout It Out Loud”, werd in 2015 bekroond met de Edison Jazzism Audience Award.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de bijna 101-jarige Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie: www.vriendenvandeadventskerk.info

 

Praktische informatie:

Om 19:00 zullen de deuren openen en is iedereen welkom om een mooie plek uit te zoeken. Om 20:00 zal het concert starten. 

De avond zal om 22:30 ten einde komen.

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld