vanaf

vrijdag
17 sep
2021

Tot en met

zondag
19 sep
2021
De Dagcamping
De Bijlen 4, 2406 LL   Alphen aan den Rijn

Event info

Het Zomerspektakel aan het Meer, de Zomerdienst en het Alphense Oktoberfeest slaan handen ineen voor een Alphense feestweekend van 17 t/m 19 september 2021.

Alphense Oktoberfeest
Op vrijdag 17 september hebben we dan ook een hele gave line-up: onze host Kristof Kartoffel von Rheinhausen is natuurlijk weer van de partij samen met de nummer 1 feest-DJ van Nederland DJ Stayfan. Hij wordt, in willekeurige volgorde, opgevolgd door Opgeblazen (Torreador), het Feestteam, Vieze Jack, de Partyfriex, Ganz Toll (Helemaal Top) en last but not least René le Blanc. Dé kijkcijferhit van dit jaar.”

De tickets voor deze avond zijn zijn € 20,- per stuk

Tribute Edition met Xander & Friends
Op zaterdag 18 september treden Xander & Friends op met ‘The Tribute Edition’. De avond starten we met  Queen Forever, een steengoede Queen tribute band. Daarna volgt een avond vol klassiekers van wereldsterren. Deze avond wordt vertolkt door Danny de Munk, Romy Monteiro, Elske DeWall en Charly Luske. De tickets voor deze avond zijn zijn € 25,- per stuk.

Xander & Friends met Dutch Edition op zondag
Zondag 19 september gaat het dak eraf met steengoede artiesten van Hollandse bodem die iedereen op het terrein laten meedeinen. Dan zingen niemand minder dan Thomas Berge, Wolter Kroes, Frans Duijts en Samantha Steenwijk hun longen uit hun lijf om een fantastische Dutch Edition van Xander & Friends neer te zetten. Maar voordat zij dit doen treedt de beste coverband van Nederland op, The Originals. Zij spelen werkelijk alles. Kosten van deze avond zijn € 25,- per ticket.

Combitickets
Kan je niet genoeg krijgen van één avond genieten tijdens de Special Edition, kom dan meerdere dagen. Speciaal hiervoor kun je combitickets kopen via alphense-oktoberfeesten.nl, Alphens.nl en de website van zomerspektakelaanhetmeer.nl. De combitickets zijn als volgt opgebouwd:

Tijden:
Tijdstip vrijdag is van 17.00 – 23.00 uur
Tijdstip zaterdag is van 17.00 – 23.00 uur
Tijdstip zondag is van 14.00 – 20.00 uur

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld