vanaf

vrijdag
28 jun
2024

Tot en met

zaterdag
29 jun
2024
Voetbal Vereniging Zwammerdam
Spoorlaan 12, 2471 PA   Zwammerdam

Event info

Voetbalvereniging Zwammerdam bestaat 75 jaar en dat willen we vieren met jou. Vier jij samen met ons onze verjaardag. En wie Jarig is trakteert natuurlijk.  En trakteren doen we zeker zowel vrijdag als zaterdag avond met:

DJ BOSS die ons op een muzikale mix trakteert van muziek uit de seventies, eighties, nineties.

de JOSTIBAND laten zien en horen dat er altijd meer mogelijk is. Met een repertoire van de Blero tot aan Coldplay en Armin van Buren zullen zij u verrassen met hun muzikaliteit.

Helemaal Top, met Nederlandstalige en Engelstalige medleys zoals je deze alleen bij Helemaal Top ervaart waarbij stilstaan en niet meezingen geen optie is.

Waterproof Shampoo zal ons mee sleuren in een 120 minuten durende spectaculaire liveshow bomvol met special effects en de vetste hits. Waterproof Shampoo treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op zijn kop te zetten. Comfortzones verdwijnen en dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met do-die-zag-ik -niet-aankomen-hits, verbluffende medleys en je-kan-niet-anders-dan-meebléren-momenten. Verpakt in een show waarin interactie met jou centraal staat dat word dus springen of je leven ervan afhangt.

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld