vrijdag
29 nov
2019
The Cube
Reijerskoop 4A, 2771 BC   Boskoop

Event info

Live in the Cube: Wild Romance – Veronica Tapes Tour 2019/2020

De legendarische begeleidingsband van Herman Brood, Wild Romance, in het kader van hun Veronica Tapes Tour 2019/2020 live in The Cube, hét poppodium van Boskoop!

De naam Wild Romance doet nog steeds harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen.

De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', van Herman Brood blijft in het nieuws.

Hun live shows worden door zowel blije fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen. De band is hot, hun agenda stroomt vol met optredens in binnen en buitenland.

Na de vorig jaar uitgekomen cd ,,No Time ‘’ die ook zeer goed werd ontvangen door pers en publiek vonden de mannen tijdens deze drukte ook nog eens tijd om elke maand heel vroeg in de ochtend live op te treden bij Giel Beelen in zijn Veronica Studio. Deze unieke Veronica Tapes zijn nu verzameld en gebundeld tot een unieke live Vinyl EP die in een beperkte oplage op de markt komt dus is nu al een Collecters item……!! Wild Romance Live @ Veronica Tapes zijn nu klaar en de platenpersen draaien dus kom langs en maak ook deze legendarische Wild Romance Live Vinyl release party’s mee!

Deze unieke Vinyl EP is te verkrijgen tijdens hun optreden in The Cube!

Kaarten kosten € 17,50 aan de avondkassa. Kaarten in de voorverkoop kosten € 15,-. De voorverkoop start 14 september. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera in Boskoop, te bestellen via de Ticketshop van Alphens.nl en in The Cube tijdens evenementen

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld