zaterdag
03 feb
2018
Theater Castellum
Rijnplein 1-3, 2405DB   Alphen aan den Rijn

Event info

BACK TO THE 80's, 90's & 00's PARTY
De enige echte Disco Classics Party van de Alphense regio!

Na het uitverkochte en zeer geslaagde Dance Classics-feest The Maribaya Reunion van 18 maart jl. kon het niet uitblijven dat we op veler verzoek een volgende editie plannen. Op zaterdag 3 februari vindt het spetterende CLUB MARIBAYA (Back to the 80's, 90's & 00's party) plaats waar we het Castellum Theater in Alphen aan den Rijn weer zullen ombouwen tot de mooiste, leukste en gezelligste discotheek van de regio en dit keer nog grootster!

Wat je van ons gewend bent, zullen we weer een feest van formaat neerzetten waar de lekkerste en herkenbare beats uit de 80's, 90's en 00's de verlichte dansvloer, waanzinnige decoratie met een knipoog naar de eighties, geweldige muziek, een ongedwongen topsfeer met je vrienden van toen. Kortom: een top avond voor iedereen!

Ga terug in de tijd met het keurkorps van bekende Alphense DJ’s uit heden en verleden evenals landelijk bekende DJ's uit de 80's van o.a. discotheek Escape Amsterdam, Cartouche Utrecht en Radio Veronica zullen weer alles uit de kast halen om je te voorzien van de meeste herkenbare beats. Deze garantie kunnen wij je geven: bij CLUB MARIBAYA ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco en dansbare hits. Stil zitten of staan gaat echt niet lukken!

Gezellig als je er bij bent!

INFO
Theater Castellum - 3 februari 2018

Aanvang: 20.30 uur
Sluit: 03.00 uur

Leeftijd 25+

TICKETS
- early bird tickets a 19,50 euro p.p. (eerste 150 tickets)
- regular tickets a 22,50 euro p.p.
- groepsticket a 150,- euro (10 personen)

Let op: geen deurverkoop!

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld