vrijdag
06 okt
2017
De Rijnstreekhal
Dillenburg 1, 2404 EV   Alphen aan den Rijn

Event info

De Alphense Oktoberfeesten worden dit jaar voor de derde keer gehouden in de Rijnstreekhal te Alphen aan den Rijn die voor die evenement zal worden omgedoopt tot een echte festhalle!. Het evenement is verdeeld over twee avonden te weten vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017.  

De zaal opent om 18.00 uur en het feest duurt tot 0.00 uur, gedurende deze uren zijn er verschillende optredens en zal u door onze oktoberfeest dames worden voorzien van eten en drinken. Hiervoor moeten op het feest consumptiemunten worden gekocht.

NIEUW dit jaar bieden wij de mogelijkheid om een staanplaats te kopen. Met een staanplaats ticket kunt gebruik maken van de statafels die op verschillende plekken in de hal opgesteld staan. U mag vrij door de hal rondlopen maar niet aan een biertafel plaatsnemen deze zijn gereserveerd voor de andere gasten.

Verder bieden wij u biertafels die u kunt bestellen als groepsticket of als losse zitplaats. Als u een groepsticket koopt, welke bedoeld is voor 8 personen dan krijgt u een eigen biertafel voor u en uw groep. LET OP! Als u een los ticket besteld, kunt u plaatsnemen aan een niet gereserveerde tafel in de door u gekozen zone.

De toegang is alleen voor personen van 18 jaar en ouder, hierop zal bij toegang streng worden toegezien. Personen onder de 18 jaar zullen niet worden toegelaten in de festhalle!

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld